Rook wild en lamsvlees, net als een pitmaster.

Lamsvlees en wild worden om verschillende redenen gemaakt om te roken. Terwijl lamsvlees doordrenkt is met vet en bestand is tegen een intense rooksmaak, is wild wild mager en kan het een beetje pekelvoorbereiding of regelmatig bedruipen nodig hebben om het vlees vochtig te houden. De recepten hier zijn ontworpen om uw vlees de smaak te geven die het verdient.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium
  • Very Easy

64 items

Deze week uitgelicht

Gerookt
Porchetta

Het perfecte, sappige vakantiegebraad met alle traditionele smaakmakers, versterkt door warme rook. Even groot in smaak als in het verblinden van uw gasten.

zie recept

Ontdek meer recepten

EEN MENGSEL VOOR ELK RECEPT

Het geheim van een geweldige smaak zijn onze unieke bisquetten. Allemaal gemaakt van puur, 100% natuurlijk hout dat 100% schoon brandt. Probeer er één, probeer ze allemaal. Voor elk recept is er een smaak.