Rook wild en lamsvlees, net als een pitmaster.
Lamsvlees en wild worden om verschillende redenen gemaakt om te roken. Terwijl lamsvlees doordrenkt is met vet en bestand is tegen een intense rooksmaak, is wild wild mager en kan het een beetje pekelvoorbereiding of regelmatig bedruipen nodig hebben om het vlees vochtig te houden. De recepten hier zijn ontworpen om uw vlees de smaak te geven die het verdient.
- Difficulty Level
- All
- Easy
- Medium
- Very Easy
64 items
Recepten - Wild & Lamsvlees
Gerookt
Porchetta
Het perfecte, sappige vakantiegebraad met alle traditionele smaakmakers, versterkt door warme rook. Even groot in smaak als in het verblinden van uw gasten.
Ontdek meer recepten
EEN MENGSEL VOOR ELK RECEPT
Het geheim van een geweldige smaak zijn onze unieke bisquetten. Allemaal gemaakt van puur, 100% natuurlijk hout dat 100% schoon brandt. Probeer er één, probeer ze allemaal. Voor elk recept is er een smaak.