Southwest Smoked Venison Recipe

Zuidwesten gerookt Hertenvlees



Ingredients

2,5 kg hertengebraad

Wrijven:

0 ml (2 eetlepels) paprikapoeder

15 ml (1 eetlepel) chilipoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, suiker en zout

10 ml (2 theelepels) droog mosterdpoeder, tijm, kerriepoeder en cayennepeper

Guacamole:

1 avocado, geschild en ontpit

90 ml zure room

60 ml (1/4 kop) gehakte verse koriander

15 ml (1 eetlepel) limoensap

4 tot 6 druppels hete saus

Zout en peper naar smaak

Preparation

Combineer de rub-ingrediënten en masseer het hertengebraad in.

Dek af met plasticfolie en zet 6 tot 8 uur of een nacht in de koelkast.

Haal het uit de koelkast en laat het 30 minuten staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 105°C en 120°C (220°F en 250°F).

Plaats het hertenvlees in de Bradley Smoker en gebruik Mesquite-smaakbisquetten om ongeveer 4 tot 6 uur te roken/koken.

Serveren:

Doe alle guacamole-ingrediënten in een blender of keukenmachine en mix tot een gladde massa. Laat het hertenvlees 5 minuten staan, snijd het in stukken en serveer met de guacamole.