Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Langzaam gerookt Beer Recept



Dit recept komt van de geweldige Amanda Lynn Mayhew. Ze is een van de beste vrouwelijke jagers in de industrie en de gastheer van Just Hunt. En een Bradley -rokerliefhebber.

Ingredients

2 pond berengebraad, bijgesneden en in stukken van ½ inch gesneden

Pekel:

1 kopje bruine suiker

½ kopje sojasaus

½ kopje water

2 eetlepels koosjer zout

Bradley Smaakbisquetten – Hickory

Preparation

Doe alle ingrediënten voor de pekel in een grote kom en doe het bijgesneden en in plakjes gesneden berenbraadstuk in het mengsel.

Bedek de kom met plasticfolie en zet hem maximaal 8 uur in de koelkast.

Haal de plakjes beer uit de pekel en dep ze droog.

Stel uw Bradley Smoker in op 285°F en rook gedurende 6-8 uur (of totdat een interne temperatuur van 165°F is bereikt) met behulp van Bradley Hickory Flavour Bisquettes.

Serveer met verse groenten of bijgerechten en geniet van deze zachte en sappige, langzaam gerookte beer met een vleugje zoetheid.

Recept van: Amanda Lynn Mayhew