Venison Smoked Beans Recipe

Hertenvlees Gerookte bonenrecept



Wil je je BBQ -spel veranderen? Ons hertjes gerookte bonenrecept is een must-try! Tedere stukken hert vermengen zich met perfect gerookte bonen voor een gerecht dat stevig, smaakvol is en zeker indruk maakt.

Ingredients

250 ml (1 kopje) in blokjes gesneden hertenvlees (Opmerking: ander vlees, zoals rund- of varkensvlees, kan als vervanging dienen)

6 Plakjes spek gehakt

500 g gekookte witte bonen

1 Rode paprika in blokjes

1 Ui fijngesneden

15 ml (1 eetlepel) Worcestershiresaus

15 ml (1 eetlepel) Dijon-mosterd

5 ml (1 theelepel) chilipoeder (meer of minder, afhankelijk van je smaak)

250 ml (1 kopje) ketchup

65 ml bruine suiker

125 ml (½ c) melasse

Preparation

Meng alle ingrediënten in een grote kom goed door elkaar.

Giet het mengsel in een glazen of keramische ovenschaal van 23 cm x 33 cm (9″x13″).

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op 105°C (225°F).

Plaats de ovenschaal in de Bradley Smoker op het bovenste rek.

Gebruik bisquetten met pecannotensmaak en kook/rook ongeveer 3 tot 4 uur.

Gedurende de eerste 1½ uur één keer per ½ uur roeren. Mogelijk wilt u de rookgenerator na de eerste anderhalf uur uitschakelen, maar blijft u het bonenmengsel koken.

Serveren:

Er is weinig meer nodig dan een groene salade en een knapperig brood of maïsbrood om de sappen van uw hertengerookte bonen op te zuigen.