Smoked And Grilled Venison Burger Recipe

Gerookt en gegrild Hertenveer Recept



Op zoek naar een smakelijke draai aan je klassieke hamburger? Probeer dit Ground Resison Burger Recept! Met de hand gevormd en gekruid met uien, mosterd en zout, worden deze hamburgers gerookt in de Bradley-roker met Hickory Bisquettes en vervolgens op de grill afgewerkt voor een sappige, smaakvolle hamburger. Top met gerookte uien, champignons, cheddar of Monterey Jack -kaas, spek en je favoriete hamburger -toppings voor een heerlijke maaltijd.

Ingredients

500 g gemalen hertenvlees (of vervang gemalen vlees)

1 Middelgrote fijngesneden ui

15 ml (1 eetlepel) zout

15 ml (1 eetlepel) mosterd

Peper naar smaak

1 ei

Preparation

Klop het ei in een grote glazen kom tot een gladde massa.

Voeg het vlees, het zout en de uien toe.

Meng het geheel totdat het heel goed gemengd is.

Zet het vlees 1 tot 2 uur in de koelkast, zodat het kan opstijven.

Haal het uit de koelkast en vorm met de hand 5 tot 6 hamburgerpasteitjes van gelijke grootte.

Plaats op ingevette Bradley Smoker-rekken en bestrooi met peper naar smaak.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op 90°C (200°F).

Gebruik Hickory-smaakbisquetten, plaats rekken met pasteitjes in de Bradley Smoker en kook/rook gedurende ¼ naar ½ van een uur.

Haal het uit de Bradley Smoker en plaats het op de hete grill om het koken te voltooien.

Portie:

Voor nog meer smaakverrukkingen:

Rook plakjes ui en champignons naast de burgers.

Garneer met cheddar of Monterey Jack-kaas, spek indien gewenst en je favoriete hamburgercomplementen, zoals tomaten of sla.

Serveer in grote, knapperige hamburgerbroodjes of plakjes gegrild knoflookbrood. Dit wordt jouw lekkerste, sappigste wildburger ooit!