Smoked Bear Roast Dutch Oven Recipe

Gerookt Geroosterd Nederlands ovenrecept



Als je van een goede Autumn Bear Hunt houdt, dan heb je waarschijnlijk een leuke kleine cache met berenvlees afgeklet in je vriezer die wacht op je om het te eten. Als dat zo is, is hier een goede manier om het te gebruiken met vrienden en familie.

Natuurlijk, als je geen verouderde berenvlees in je vriezer hebt, zal dit je er naar uitkijken om je volgende beer op een spannende lentejacht te verpakken!

Voordat we in het recept duiken, zijn er een paar dingen om op te merken over berenvlees. Hoewel beren en varkens niet gerelateerd zijn, is hun vlees vergelijkbaar omdat ze zowel een vetgehalte hebben en trichinose bevatten. Dus als het gaat om kookberenvlees, denk er dan aan als het koken van varkensvlees.

Ingredients

5 pond berengebraad, getrimd

Basilicum, knoflook, azijn en watermarinade

2 pond aardappelen - geschild/in plakjes gesneden

1 pond babywortelen

2 uien - in vieren gesneden

10 teentjes olifantsknoflook

2 Ribben bleekselderij - in dunne plakjes gesneden

1 takje verse rozemarijn

1 takje verse tijm

2 eetlepels zwarte peper

2 eetlepels zwart mosterdzaad - geplet

4 eetlepels Worcestershire

3 eetlepels Nuoc Mam

2 gedroogde tabascopepers, geplet

Preparation

Verwarm uw Bradley Smoker voor op 225 ° F en gebruik Mesquite Flavour Bisquettes als rookmiddel.

Doe het gemarineerde braadstuk in de roker en laat 4 uur koken. Zorg ervoor dat je de druppels opvangt met een lekbak, zodat je ze voor later kunt bewaren.

Haal het braadstuk uit de roker en plaats het in een grote Nederlandse oven. Voeg alle resterende ingrediënten toe, inclusief het druipvocht van de pan, en kook gedurende 1 uur in uw oven, ingesteld op 325 ° F. Wanneer de groenten zacht zijn en het vlees op het dikste punt een interne temperatuur van minimaal 170°F heeft bereikt, is uw braadstuk klaar.

Voeg bloem toe aan de braadpan om een dikke jus te maken (optioneel).

Serveer onmiddellijk en geniet ervan!