Smoked Deer or Steak Sticks Recipe

Gerookt Herten of biefstuk Sticks Recept



Dit gerookte hert- of biefstuksticksrecept is heel eenvoudig en is een goede optie voor mensen die nieuw zijn voor koud roken. Het recept is erg veelzijdig, omdat je rundvlees of game kunt gebruiken. Dan kunt u beslissen of u ze liever op een vleeskuikens bakt of ze rookt. Als u kiest voor roken, probeer dan hickory bisquettes en rook 6 tot 8 uur bij 200 F.

Ingredients

1 pond gemalen biefstuk of gemalen hert

1 ½ theelepel zout of malsmaker indien beschikbaar (Morton's Tenderquick) (7½ theelepel)

1 theelepel vloeibare rook (5 theelepel)

¾ theelepel versgemalen zwarte peper (3¾ theelepel)

½ theelepel mosterdzaad (2½ theelepel)

½ Theelepel venkelzaad - licht geplet (2½ theelepel)

¼ theelepel anijszaad (1¼ theelepel)

¼ Ttheelepel knoflookpoeder (1¼ theelepel)

1 doos 1/16 behuizing

Dit is voor een recept van 5 pond

Preparation

Als hertenvlees (hertenvlees), maal 1 pond hertenvlees en ½ pond varkensvlees.

Meng goed door elkaar en combineer alle ingrediënten, meng tot ze grondig gemengd zijn.

Doe het mengsel in de kom en dek af. Zet een nacht in de koelkast.

Koop een elektrische molen of handslijpmachine met vulopzetstuk en de kleinste vulbuis.

Zet de behuizing in warm water en laat het zacht worden.

Schuif de behuizing op het mondstuk van de stuffer en draai het uiteinde van de behuizing.

Begin langzaam met het vullen van de darm tot de gewenste lengte is bereikt.

Knip en draai het uiteinde. Stokjes bakken of roken.

Als u op een grillpan bakt, bak dan op 200ºF gedurende 3 tot 4 uur met de ovendeur lichtjes geopend.

Als u rookt, gebruik dan hickorychips of zaagsel in een elektrische roker of gewone roker en rook 6 tot 8 uur op 200 uur.ºF.