Hoe je gerookt kunt maken Bacon hert hamburgers
Maak je klaar om te genieten van de gewaagde smaken van deze verleidelijke baconburgers van gerookte hertenvakjes. Gemarineerd 's nachts in een speciale mix, wordt het hert hamburger -vlees gegarneerd met hartig spek, gesmoord in BBQ -saus (voeg wat jalapeno -pepers toe voor een extra kick) en vervolgens vakkundig gerookt op 300ºF. Terwijl de kaas smelt over de perfect gekookte pasteitjes, wordt u getrakteerd op een heerlijke hamburger die zeker aan uw verlangens zal voldoen.
Ingredients
1 pond hertenhamburgervlees, een nacht gemarineerd
Stukjes spek
Barbecue saus
Kaas
Preparation
Voeg 2-3 stukjes spek toe bovenop je hertenhamburger.
Voeg BBQ-saus toe aan elk burgerpasteitje. (Voeg jalapeno-pepers toe als je meer pit aan je burger wilt).
Plaats uw pasteitjes op een rooster en plaats ze in de roker en rook deze op 300 F (149 C) en stel de timer in op de helft van de tijd.
Als de pasteitjes klaar zijn, leg je er een paar plakjes kaas op, sluit je de roker en laat je de kaas smelten.
Zodra de kaas is gesmolten, haal je je pasteitjes tevoorschijn en geniet ervan!
Recept van: Wade Middleton