Hoe u Chipotle Maple maakt Hertenvlees Gerookte worst
Dit heerlijke en smaakvolle gerookte worstrecept laat je meer willen.
Ingredients
Huisgemaakte kruiden
5-6 Bisquetten
20% Buikspek
Achterpoot van een witstaarthert
Preparation
Neem je witstaarthert en snijd het in kleine stukjes.
Ga verder met het nemen van je buikspek en snijd deze ook in kleine stukjes, meng het witstaarthert en het buikspek samen in een kom.
Strooi je zelfgemaakte saus over je stukken en doe het in een molen.
Doe je gehaktmengsel in een omhulsel.
Laat je worst een hele dag marineren.
Voeg de volgende dag uw bisquetten toe aan uw Bradley P-10 smoker en zet uw esdoornworst gedurende 90 minuten op 250°C.ºF (121°C).
Zodra de 90 minuten voorbij zijn, haalt u uw worst tevoorschijn en geniet ervan!
Recept van: HuntChef