Smoked Frog Legs

Gerookt KikkerpotenApple / esdoorn gerookte huid en getrimde kikkerspoten. Dit eenvoudige gerookte kikkersrecept zal je smaakpapillen verrassen. We raden je aan om te zoeken naar de grootste kikkerpoten die je kunt vinden om ze te roken. Kleine kikkerpoten zijn moeilijk te roken omdat ze de neiging hebben om te snel te koken voordat de rook de kans heeft om het vlees op smaak te brengen. Als je kleine kikkerbenen hebt, raden we ons gegrilde kikkersrecept aan in plaats van ze te roken. De rook op je kikkerpoten, gecombineerd met de rub -kruiden, maakt dit een delicatesse die je steeds opnieuw wilt proberen. Voel je vrij om je kruiden die naar wens wrijft of met wat je in je keuken hebt. Cajun of pittige kruiden gaan goed met gerookte kikkerspoten.

Ingredients

12+ Vers gevangen brulkikkers

Pekelwater

Knoflook- en kruidenrub of rub naar keuze. Ideaal is een rub voor kip, maar het kan ook een milde varkensrub zijn

Creoolse boter van Tony Cachere

3 theelepel olijfolie

1 theelepel Worcester

Preparation

Nadat de benen zijn voorbereid, de huid is verwijderd en van het lichaam is verwijderd, pekel ze in zout water gedurende minimaal 2 uur, maximaal 24 uur.

Ververs het pekelwater na de eerste 30 minuten. Zodra u vertrouwd bent met de pekeltijd, marineert u de kikkerbillen gedurende 2-4 uur in een mengsel van creoolse boter, olijfolie, rub en eventuele extra kruiden.

Zet de roker op 225 F met appelhout.

Rook gedurende 3-4 uur, of totdat het vlees van het bot valt.

Genieten!