Smoked Duck With Apple Old Cheddar And Mixed Greens Salad

Gerookt Duck met Apple Old Cheddar En gemengde greens salade



Probeer deze gerookte eend met appel, extra oude cheddar en gemengde groene salade. Het is een gezonde en heerlijke manier om groenten te eten. Nadat je de eendenborsten hebt roken, is er niet veel meer te doen. Gooi gewoon het in blokjes in een grote kom en leg wat gemengde groenten op een bord. Top met selderij, appels, uien en cheddar. Besprenkel met saladedressing voor het opdienen.

Ingredients

2 Eendenborsten zonder bot

6 kopjes gemengde groenten

3 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden

2 appels (royal gala, red Delicious), gedroogd en in blokjes

1 Zoete ui, in dunne plakjes gesneden

1 kopje extra oude cheddar, in blokjes van ½ inch gesneden

½ kopje saladedressing (zoete ui of maanzaad)

Bradley-smaakbisquetten – Kersen-, esdoorn-, pecannoten- of ander fruithout

Preparation

Leg de eendenborsten op een rookrek.

Zet de roker op 250 ° F en gebruik kersen-, pecannoten-, esdoorn- of andere bisquette-smaken naar keuze.

Rook de eend ongeveer 2½ – 3 uur of tot de interne temperatuur van het vlees 150°F bereikt.

Zet de eend in de koelkast om af te koelen. Zodra het koud is, trekt u de schil eraf en snijdt u deze in kleine blokjes.

Stel de salade samen door wat gemengde groenten op een bord te leggen. Werk af met selderij, appels, uien, cheddar en in blokjes gesneden eend. Besprenkel met saladedressing.

Dienen.