Gerookt Cornish game kippen
Dit recept is een perfect speciaal diner voor een klein gezin. Of u kunt het voorbereiden wanneer u een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw etentje. Je zult gemeenschappelijke kruiden gebruiken, die je waarschijnlijk bij de hand hebt, om een heerlijk alternatief te creëren voor roosteren kip of kalkoen. Het is een eenvoudig recept dat niet hoeft te marineren, en de kleinere vogels koken ook sneller dan kip of kalkoen.
Ingredients
2 Cornish wildkippen
2 eetlepels boter, gesmolten
1 eetl. zout
2 theelepel zwarte peper
1 eetl basilicum
1 theelepel oregano
1 theelepel tijm
1 theelepel cayennepeper
Bradley Smoker Hickory-bisquetten
Preparation
Dep Cornish wildkippen droog en wrijf ze in met boter.
Combineer kruiden en wrijf over de vogels.
Laat de roker met hickorybisquetten (pucks) op 275°F draaien totdat een interne temperatuur van 180°F is bereikt.
Serveer onmiddellijk met de door u gewenste bijgerechten.