Smoked Lamb with Bourbon Onion Coulée

Gerookt Lam met bourbon ui coulée



Ingredients

10 tot 12 lamsschenkels

Marinade:

120 ml bourbon

420 ml rode wijn

15 ml (1 eetlepel) gehakte knoflook

30 ml (2 eetlepels) rozemarijn, grofgemalen zwarte peper en zout.

Bourbon Uien Coulée:

6 grote uien gesneden

60 ml olijfolie

30 ml (2 eetlepels) zwarte peper

120 ml bourbon

Preparation

Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.

Leg de lamsschenkels in een ovenschaal en giet de marinade over de lamsschenkels.

Dek af en draai af en toe in de koelkast gedurende 24 uur.

Haal de lamsschenkels uit de marinade en plaats ze op geoliede rookrekken.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op 110°C (225°F).

Wanneer u Maple-smaakbisquetten gebruikt, rookt/kookt u ongeveer 4 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden buiten.

Bourbon Uien Coulée:

In een kleine pan met olijfolie, zout en peper, bak de uien op een fornuis op middelhoog vuur.

Wanneer de uien zacht beginnen te worden, voeg je bourbon toe en laat je al roerend sudderen tot de uien zacht worden.