Teriyaki Smoked Tilapia

Teriyaki gerookt Tilapia



Ingredients

1 kopje teriyakisaus

2/3 kopje honing

1 el srirachasaus

4 tilapiafilets

Bradley Smaakbisquetten – Elzen-, Appel- of Pacific-mengsel

Preparation

Maak de marinade door de teriyakisaus, honing en sriracha te mengen tot de honing is opgelost en goed gemengd.

Bestrijk de tilapiafilets in een grote kom met de marinade. Draai de vissen zodat ze volledig bedekt zijn. Dek af met plasticfolie en zet ongeveer 2 uur in de koelkast.

Zet de roker op 275°F met houtbisquetten naar keuze (els, pacific, appel).

Haal de tilapiafilets uit de marinade, plaats ze op een rookrek en plaats het rek in de Bradley-roker. Rook de vis tot hij een interne temperatuur van 145°F heeft bereikt, ongeveer 2 uur.

Bestrooi indien gewenst met groene uien.

Door Steve Clyka