Gerookt Zalm Mini Quiches Recept
Combineer koude gerookte zalm met geitenkaas, dille en bieslook en je krijgt een heerlijke romige vulling voor quiches.
Ingredients
12 Mini-deegschaaltjes
2 Oz koudgerookte zalm
2 Oz geitenkaas - verkruimeld
3 middelgrote eieren
⅔ Kopje melk
¼ theelepel koosjer zout
½ theelepel verse dille, gehakt
2-3 Bieslook, fijngehakt
Preparation
Snijd de zalm in stukjes van ¼ inch.
Verdeel de geitenkaas en zalm over de bladerdeegschaaltjes.
Klop de eieren, melk, zout, dille en bieslook tot alles goed gemengd is.
Giet het eimengsel in de bladerdeegschaaltjes, zodat ze voor ¾ gevuld zijn.
Bak gedurende 15 minuten of tot de middelpunten stevig zijn. Laat de quiches 10 minuten rusten voordat u ze serveert.