Gerookt Garnalen en pesto Linguine recept
Pasta in Italiaanse stijl met Parmezaanse kaas is een goede match voor gerookte garnalen. Probeer dit gerookte garnalen en pesto linguine recept. Het is de gemakkelijkste manier om een chique diner te bereiden.
Ingredients
1 pond verse garnalen, gepeld en ontdaan van darmen
3 eetlepels olie, verdeeld
1 eetl gedroogde oregano
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel zout
1 Rode paprika, zonder klokhuis en in blokjes
1 Bosje asperges, in 4 kleinere stukjes gesneden
½ kopje pesto
⅓ Kopje Parmezaanse kaas, geraspt
500 g Linguine pasta, gekookt volgens gebruiksaanwijzing
Bradley-smaakbisquetten – Elzen-, appel- of Pacific-mengsel
Preparation
Meng de garnalen in een grote kom met 2 eetlepels olie, oregano, knoflookpoeder en zout.
Plaats de garnalen op rookrekken.
Zet de roker op 225 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (Alder-, Apple- of Pacific Blend werken allemaal prima).
Rook de garnalen tot ze roze kleuren. Dit kan 30-45 minuten duren.
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan een koekenpan en zet op middelhoog vuur. Voeg rode paprika en asperges toe en kook, onder regelmatig roeren, tot de groenten gaar zijn.
Roer de pesto en Parmezaanse kaas erdoor en haal van het vuur.
Meng de gekookte linguinepasta met het mengsel van garnalen, rode paprika en asperges.
Dienen.
Recept van: Steve Cylka