Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Gerookt Snapper en kingfish Recept



Op zoek naar een gezonde, smaakvolle maaltijd die gemakkelijk te bereiden is? Ons gerookte snapper en kingfish -recept is precies wat je nodig hebt! Met een combinatie van tedere, rokerige vis en een verscheidenheid aan verse, smaakvolle ingrediënten, is dit gerecht de perfecte manier om tegelijkertijd je honger en je smaakpapillen te bevredigen.

Ingredients

60 ml (4 eetlepels) olijfolie

1 teentje knoflook - fijngehakt

2 ml (½ theelepel) zout

0,5 ml (⅛ theelepel) gemalen zwarte peper

30 ml (2 eetlepels) citroensap

120 ml droge witte wijn

2 ml (½ theelepel) theelepel gedroogde dragon

15 ml (1 eetlepel) fijngehakte bieslook

Snappersteaks - 1 kg (2 lbs)

Citroen partjes

Peterselie

Preparation

Meng in een kom de ingrediënten voor de marinade, olijfolie, gehakte knoflook, zout, peper, citroensap, witte wijn, dragon en bieslook.

Schik de vissteaks in een enkele laag in een ondiepe glazen pan.

Giet de marinade over de vis, dek af en zet een uur in de koelkast.

Haal uit de koelkast en laat 20 minuten staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 100°C en 120°C (220°F en 250°F).

Als u bisquetten met elzensmaak gebruikt, rookt/kookt u ongeveer 1-2 uur, waarbij u controleert of u niet te gaar wordt.

Serveren:

Serveer gegarneerd met peterselie en partjes citroen.