Smoked King Crab Recipe

Gerookt Koning krab Recept



Voor een snelle en gemakkelijke maaltijd die indruk op je dame zal maken, maak je deze boterachtige krabbenen. Het is een chique feest dat zeker indruk zal maken op haar hartige palet.

Ingredients

1 ½ pond koningskrab

½ Stokboter

1 theelepel chilipoeder

1 theelepel kreeftenbasis (beter dan bouillon)

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel oion poeder

1 theelepel Cayenne peper

Rokerinstellingen:

Hout: Kersen

Temperatuur: 256ºC

Rooktimer: 25 minuten

Timer: 25 minuten

Preparation

Zet roker op bovenstaande instellingen.

Leg de krab op een snijplank en smelt in een pan een ½ stuk boter. Voeg 1 theelepel toe. kreeftenbasis in de boter en roer.

Een baster gebruiken; bedruip elke krabbenpoot in boter.

Voeg in een leeg kruidencontainer chilipoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en cayennepeper toe. Breng elke krabbenpoot op smaak met deze ingrediënten en plaats deze in de roker.

Nadat er 10 minuten zijn verstreken; bedruip elke krabbenpoot opnieuw in de botersaus.

Haal na 25 minuten de smoker eruit en geniet ervan!

Recept van: Humeurige fijnproever Tulsa