Smoked Grilled Shrimp Po-Boys With Cajun Mayo Recipe

Gerookt gegrild Garnalen po-boys Met Cajun Mayo -recept



De garnalen in dit recept kunnen gemakkelijk worden gerookt in plaats van gegrild te worden. Om te roken, zet de roker op 225ºF met behulp van houtbisquettes bij uitstek (els, appel en Pacific Blend werken geweldig. Plaats de garnalen op een rokerrek en rook de garnalen tot ze roze worden. Dit kan 30-45 minuten duren.

Dit is een klassieke versie van Louisiana van de Submarine Sandwich.

Ingredients

2 theelepel paprikapoeder

1 theelepel zout

1 theelepel gemalen zwarte peper

½ theelepel cayennepeper

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel tijm

1 theelepel oregano

½ theelepel basilicum

1 pond verse golfgarnalen, gepeld en ontdaan van de darmen

2 Grote tomaten, in plakjes gesneden

Bosje bladsla

⅓ Kopje mayonaise

1 ½ eetlepel zoete smaak

4 broodjes, horizontaal gesneden

Preparation

Maak de Cajun-kruiden door de paprika, zout, zwarte peper, cayennepeper, uienpoeder, tijm, oregano en basilicum te mengen. Opzij zetten.

Maak de cajun-mayo door de mayonaise, saus en 1 theelepel Cajun-kruiden door elkaar te mengen.

Verwarm de grill op hoog vuur. Meng de garnalen met de resterende Cajun-kruiden. Leg de garnalen op het grillrooster en bak ze ongeveer 3 minuten. Draai om en kook nog eens 3 minuten of tot het klaar is.

Stel de po-boy sandwiches samen door wat cajun-mayo in elk broodje te smeren en beleg met garnalen, tomaten en sla.

Serveer en geniet!

Let op: De garnalen in dit recept kunnen gemakkelijk gerookt worden in plaats van gegrild. Om te roken zet je de roker op 225ºC en gebruik je houtbisquetten naar keuze (elzen-, appel- en pacific-mix werken prima). Plaats de garnalen op een rookrek en rook de garnalen tot ze roze kleuren. Dit kan 30-45 minuten duren.