Southern -stijl gerookt Cajun -garnalen met pittige ranch diprecept
Heerlijke Southern Style Cajun -garnalen. Het grootste recept voor garnalen tot nu toe !!
Ingredients
1 pond verse garnalen, gepeld en ontdaan van darmen
2 eetlepels olie
1 ½ theelepel paprikapoeder
1 ½ theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel oregano
½ theelepel tijm
½ theelepel gemalen zwarte peper
½ theelepel cayennepeper
⅓ Kopje ranchsaladedressing
3 eetlepels hete saus
Preparation
Meng de garnalen in een grote kom met olie, paprikapoeder, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, oregano, tijm, zwarte peper en cayennepeper. Plaats de garnalen op rookrekken.
Zet de roker op 225ºC met behulp van houtbisquetten naar keuze (els, appel en pacific werken prima)
Rook de garnalen tot ze roze kleuren en gaar zijn. Dit kan 30-45 minuten duren
Maak de pittige ranchdip door de ranchsaladedressing met de hete saus door elkaar te kloppen
Serveer de garnalen met de pittige ranchdip