Aziatisch gerookt Tonijnsalade Recept
Hoewel tonijn misschien niet het eerste type vis is dat je denkt aan roken, kan het een heerlijke manier zijn om deze smakelijke vis te bereiden.
Ingredients
1 Albacore tonijnlende
3 Groene uien - gehakt
1 Paprika - fijngehakt (ik gebruikte rode, oranje en groene paprika voor de kleur!)
1 Oranje - gesegmenteerd
3 eetlepels mayonaise
1 eetl sojasaus
2 theelepels Sriracha-saus
1 theelepel sesamzaadolie
½ theelepel gemberpoeder
Sap en schil van 1 limoen
Voor marinade:
¼ Kopje bruine suiker
2 eetlepels koosjer zout
2 eetlepels sojasaus
2 kopjes water
Bradley Smaakbisquetten – Els
Preparation
Combineer de ingrediënten voor de marinade tot ze zijn opgelost.
Snijd de tonijnfilet in stukken van 7,5 cm breed en marineer gedurende 30 minuten.
Verwarm de roker voor op 140 ° F.
Gerookte tonijn gedurende 1 uur met elzenbisquetten.
Haal het uit de roker en scheur de tonijn in stukjes.
Combineer tonijn, groene ui, paprika, mayonaise en kruiden.
Combineer als laatste met oranje partjes.
Door Lena Clayton