Tangerine Hoisin Smoked Tilapia

Mandarijn en hoisin gerookt Tilapia



Tilapia is niet een van de meest smaakvolle vissen op de markt. Daarom vraagt ​​het om een ​​pittige marinade.

Combineer hoisinesaus en mandarijn en je zult lagen smaak toevoegen aan dit recept. U kunt sinaasappelsap gebruiken om de mandarijnen te vervangen.

Ingredients

1 kopje mandarijnensap (sinaasappelsap werkt ook prima)

½ kopje Hoisinsaus

1 eetlepel Sriracha-saus

2 theelepel zout

4 tilapiafilets

Bradley-smaakbisquetten – Elzen-, appel- of Pacific-mengsel

Preparation

Maak de marinade door het mandarijnensap, de hoisinsaus, Sriracha en het zout te mengen tot de hoisin is opgelost en goed gemengd.

Bestrijk de tilapiafilets in een grote kom met de marinade. Draai de vis zodat deze volledig bedekt is. Dek af met plasticfolie en zet ongeveer 2 uur in de koelkast.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (Alder, Apple en Pacific Blend werken allemaal goed).

Haal de Tilapia-filets uit de marinade, plaats ze op een rookrek en plaats het rek in de Bradley Smoker. Rook de vis tot hij een interne temperatuur van 145°F (of ongeveer 2 uur) heeft bereikt.

Recept van: Steve Cylka