How To Make Smoked Garlic Salmon Recipe

Hoe je gerookt kunt maken Knoflookzalm



Een zachte zalm geborsteld met een ongelooflijk knoflookmengsel! Deze gerookte knoflookzalm wordt uw nieuwe obsessie!

Ingredients

 Zalm:

2 tot 3 pond zalmfilet

½ eetl gehakte peterselie

2 eetlepels gehakte knoflook

¼ kopje olijfolie

Voor de rub:

1 eetl gemalen zwarte peper

1 kopje bruine suiker

½ kopje koosjer zout

Preparation

Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier, zodat deze gemakkelijker schoon te maken is. Leg de zalm erop, met het vel naar beneden. Voeg in een kleine kom de zwarte peper, bruine suiker en zout toe en meng alles door elkaar. Breng de vis op smaak met dit rubmengsel.

Neem nog een kleine kom en voeg olijfolie, peterselie en knoflook toe.

Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 82°C.

Voeg het knoflookmengsel met een borstel aan de zalm toe en breng het naar de roker. Bewaar een deel van het mengsel voor het einde.

Rook het tot de interne temperatuur 60°C bereikt – ongeveer 3 tot 4 uur. Voor dit recept kun je wat pecannotenbisquetten gebruiken.

Haal het uit de roker en bestrijk de rest van het knoflookmengsel. Je kunt het serveren met wat partjes citroen.