Smoked Tandoori Shrimp Canapes

Gerookt Tandoori -garnalen Canapes



Er zijn veel manieren om garnalencanapes te bereiden. De meeste van hen omvatten toast, plakjes komkommer of brood, met een laag garnalenpasta of gehakte garnalen verspreid. Dit recept is niet zo anders, omdat het wordt geserveerd op plakjes komkommer. Wat het echter speciaal maakt, is dat de garnalen eerst werden gerookt, met behulp van een mild hout zoals appel-, els- of Pacific -blend.

Ingredients

16 Verse garnalen, gepeld en ontdaan

¼ kopje tandooripasta

1 Engelse komkommer

8 druiventomaten, in de lengte gehalveerd

½ kopje roomkaas, verzacht

Bradley-smaakbisquetten – Elzen-, appel- of Pacific-mengsel

Preparation

Meng de garnalen in een grote kom met de tandooripasta. Plaats de garnalen op rookrekken.

Zet de roker op 225 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (Alder, Apple en Pacific Blend werken prima).

Rook de garnalen tot ze roze kleuren. Dit kan 30-45 minuten duren. Laat de garnalen afkoelen in de koelkast.

Snijd de Engelse komkommer in rondjes van ½ inch. Maak 16 komkommerrondjes.

Stel de canapés samen door wat roomkaas op een komkommerrondje te lepelen.

Beleg met een halve druiventomaat en een gerookte garnaal. Doe dit met de overgebleven komkommers. Serveer onmiddellijk of plaats in de koelkast om later te serveren.

Recept van: Steve Cylka