Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Gerookt Spek gewikkeld Cobia Recept



Geniet van een zoete en hartige traktatie met deze bacon-verpakte Cobia gerookt tot in de perfectie. Gemarineerd in vanille sojamelk, bruine suiker en zeevruchten kruiden, is deze vis zeker een hit bij elke bijeenkomst.

Ingredients

Vanille Sojamelk

Bruine suiker

Hongerige Jack Lite-siroop

Tonen Voorgemengde zalm- en zeevruchtenkruiden

Gelijkwaardig

Cobia; filets

Spek

Tandenstokers

Preparation

Combineer bruine suiker en vanille-sojamelk, Hungry Jack Lite-siroop, Tones voorgemengde zalm- en zeevruchtenkruiden en gelijk. Roer tot de suiker volledig is opgelost. Gebruik voldoende sojamelk en siroop om de vis te bedekken, en voldoende bruine suiker om de vis naar eigen smaak te zoeten.

Plaats de vis in afsluitbare plastic zakken van 1 gallon en giet de marinade over de vis.

Laat de zak in de koelkast staan en marineren en draai hem af en toe om.

Haal de vis uit de plastic zakken.

Snijd de vis in stukjes van 2 cm, wikkel hem in spekreepjes en zet hem vast met tandenstokers.

Rook ongeveer 2 1/2 uur (afhankelijk van de dikte van de vis) bij 150 graden F; gebruik appelrookpucks gedurende 2 uur (controleer de vis op gaarheid na 2 uur).

De vis is klaar als hij gemakkelijk loslaat.

Genieten!