gerookt Varkensvlees Loin, Apple & Arugula Salade
Dit recept maakt gebruik van een braden van varkensvlees met een wrijf voor de belangrijkste componenten van een salade, maar restjes zijn geweldig in een sandwich of andere gerechten.
Ingredients
Eén varkenshaas van 2 pond
1 1/2 eetlepel Dijon-mosterd
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel knoflookpoeder
1 eetl mosterdzaad
1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1 theelepel gedroogde peterselie
2 eetlepels honing
4 kopjes rucola
1 royal gala-appel, klokhuis verwijderd en in blokjes gesneden
4 groene uien, in dunne plakjes gesneden
1/2 kopje gedroogde veenbessen
1/2 kopje gesneden amandelen
2/3 kopje maanzaadsaladedressing
Bradley Smoker Smaakbisquetten – Hickory, Appel of Kers
Preparation
Meng in een kleine kom de Dijon-mosterd, zout, knoflookpoeder, mosterdzaad, zwarte peper, peterselie en honing.
Verdeel het mosterdkruidenmengsel over het varkenshaasje en plaats het op het rookrek.
Zet de roker op 275 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, appel en kers werken prima).
Rook de varkenslende tot deze een interne temperatuur van 160°F heeft bereikt (dit kan ongeveer 2 1/2 – 3 uur duren).
Laat het varkensvlees 10 minuten rusten. Snijd in medaillons van 1/2 inch en snijd de medaillons in reepjes van 1/2 inch.
Zet de salade op afzonderlijke borden, door er wat rucola, appel, veenbessen, amandelen en groene uien op te leggen. Beleg met wat gerookte varkensreepjes en besprenkel met maanzaaddressing.
Serveer onmiddellijk.
door Steve Clyka
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now