Bacon Wrapped Smoked Pork Tenderloin Stuffed with Spinach and Mushrooms

Bacon Verpakt Gerookt Varkenshaas Recept



Probeer dit recept van in spek gewikkelde gerookte varkenshaas, gevuld met spinazie en champignons. Boordevol smaken en heel gezond. Experimenteer met elzen-, appel- of hickorybisquetten. Alles zal geweldig werken.

Ingredients

2 Varkenshaasje

2 eetlepels boter

3 teentjes knoflook - fijngehakt

½ ui - fijngehakt

3 kopjes spinazie

2 kopjes champignons - in plakjes gesneden

½ theelepel zout

½ theelepel zwarte peper

10-12 plakjes spek

Bradley Smaakbisquetten – Appel, Kers of Hickory

Preparation

Verwijder eventueel vet en membraan van de varkenshaasjes. Houd uw mes horizontaal en snijd de varkenshaas doormidden, zorg ervoor dat u het andere uiteinde niet doorboort.

Smelt de boter in een koekenpan en voeg vervolgens de uien en knoflook toe. Kook een paar minuten en voeg dan de spinazie, champignons, zout en peper toe. Kook, vaak roerend, tot de groenten gaar zijn. Haal van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Eenmaal afgekoeld, doe je de groenten in een keukenmachine en pulseer tot ze fijn en gelijkmatig gehakt zijn.

Verdeel het spinazie-champignonmengsel gelijkmatig in de openingen van de varkenshaas. Sluit de varkenshaasjes en zorg ervoor dat het mengsel in de zak van het vlees blijft.

Omwikkel de varkenshaasjes met het spek en leg ze op een rookrek. Het kan verstandig zijn om de ossenhaasjes met de opengesneden kant naar boven te hebben, zodat het groentemengsel in de zak blijft en er niet uitvalt.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (appel, kers of hickory werken allemaal prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt en het spek knapperig begint te worden. Dit duurt ongeveer 2 - 2 ½ uur.

Haal de varkenshaasjes uit de roker en laat ze ongeveer 10 minuten rusten. Snijd in medaillons van 1 inch en serveer.

Recept van: Steve Cylka

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now