Summer Sausage

Smoked Summer Sausage Recipe



The recipe I used is actually a spicy snack stick recipe, but it makes great summer sausage.

Ingredients

10 kg vlees (ik gebruikte een braadstuk)

3 theelepels elk:

- Gemalen selderij

- Witte peper

- Nootmuskaat

- Kerrie poeder

5 eetlepels zout

2 theelepel zout

1 theelepel vloeibare rook (optioneel)

1 kopje magere melkpoeder (bindmiddel)

5 eetlepels poedervormige dextrose

1 kopje ijswater

Preparation

Vul het mengsel in 2,5-inch omhulsels over de lengte van de rekken.

Droge worst op 100°F gedurende een uur.

Start het roken en verhoog de temperatuur gedurende een uur tot 130°F.

Verhoog vervolgens de temperatuur gedurende het volgende uur naar 150°F.

De uiteindelijke temperatuuraanpassing is 170 F gedurende 5 uur, of de interne temperatuur van de worst van 152 ° F.