Smoked Summer Sausage Recipe
The recipe I used is actually a spicy snack stick recipe, but it makes great summer sausage.
Ingredients
10 kg vlees (ik gebruikte een braadstuk)
3 theelepels elk:
- Gemalen selderij
- Witte peper
- Nootmuskaat
- Kerrie poeder
5 eetlepels zout
2 theelepel zout
1 theelepel vloeibare rook (optioneel)
1 kopje magere melkpoeder (bindmiddel)
5 eetlepels poedervormige dextrose
1 kopje ijswater
Preparation
Vul het mengsel in 2,5-inch omhulsels over de lengte van de rekken.
Droge worst op 100°F gedurende een uur.
Start het roken en verhoog de temperatuur gedurende een uur tot 130°F.
Verhoog vervolgens de temperatuur gedurende het volgende uur naar 150°F.
De uiteindelijke temperatuuraanpassing is 170 F gedurende 5 uur, of de interne temperatuur van de worst van 152 ° F.