Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Honing sriracha gerookt Zijribben Recept



Een combinatie van honing en Sriracha -marinade maakt deze ribben zo speciaal. Dit honing Sriracha gerookte zijribbenrecept zal nog beter zijn als gerookt met hickory, pecan of whisky eiken bisquettes.

Ingredients

1 Rack varkensribbetjes

½ kopje honing

4 eetlepels Sriracha

1 eetlepel zout

2 theelepel zwarte peper

2 theelepel knoflookpoeder

Bradley Smaakbisquetten – Hickory, Pecannoot of Whiskey Oak

Preparation

Zet de roker op 275 ° F met behulp van Bradley-smaakbisquetten naar keuze (hickory, pecannoten en whisky-eiken werken allemaal uitstekend voor ribben).

Trek het membraan van de achterkant van elk ribbenrek.

Meng de honing, Sriracha, zout, zwarte peper en knoflookpoeder.

Bestrijk ongeveer de helft van het honing-Sriracha-mengsel aan beide zijden van de ribben.

Plaats de ribben in de roker en rook gedurende 3-4 uur.

Bestrijk de ribben met de resterende saus.

Laat ze 10 minuten rusten voordat u ze aansnijdt en serveert.

Recept van: Steve Cylka