Smoked Pork Cutlets and Pulled Pork Shoulder Recipe

Gerookt Varkenskoteletten En Getrokken varkensschouder Recept



Ontdek de geheimen van het veranderen van een 15 lb varkenslende in een culinair meesterwerk! Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten en een vleugje creativiteit, kunt u deze budgetvriendelijke aankoop transformeren in 16 sappige lendenkoteletten en een heerlijke getrokken varkensvleesschouder. Mis de mogelijkheid om te genieten van heerlijke gerookte varkenskoteletten, perfect voor een stevig ontbijt of snelle avondmaaltijden.

Ingredients

15 pond varkenshaas

4 theelepel bruine suiker

2 theelepels grof zout

1 theelepel roze zout (Praag nr. 2)

Preparation

Ik kwam een fantastische deal tegen bij mijn plaatselijke supermarkt, waar ze dit stuk verkrijgbaar hadden voor iets meer dan $ 20,00 CAD. Het woog 15 pond en met die aankoop kon ik 16 lendekoteletten verkrijgen, elk met een afmeting ¾ "dik, evenals een varkensschouder zonder botten.

Om de kuur te bereiden, combineer je 4 theelepels bruine suiker, 2 theelepels grof zout en 1 theelepel roze zout (Praag nr. 2). Wrijf dit mengsel op alle zichtbare kanten van de schnitzels. Doe de gekruide schnitzels in een Tupperware-bakje en zet 5 dagen in de koelkast. Schud de Tupperware dagelijks om een gelijkmatige uitharding van de schnitzels te garanderen.

Breng de pulled pork schouder op smaak en wrijf hem in, en plaats hem onmiddellijk in de Bradley Smoker voor het diner diezelfde avond.

Breng de uitgeharde schnitzels op de zesde dag over naar de roker die op ongeveer 220 is ingesteldºF. Rook de schnitzels ongeveer 4 uur tot ze gaar zijn ¾ gekookt. Laat ze na het roken afkoelen, verpak ze vacuüm en vries ze in voor toekomstig gebruik.

Als u klaar bent om van de gerookte varkenskoteletten te genieten, haalt u ze indien nodig uit de vriezer. Ontdooi ze en bak ze in een koekenpan. Ze smaken heerlijk met een vleugje mosterd of appelmoes, waardoor ze geschikt zijn voor een stevig ontbijt of een snelle avondmaaltijd.

Dit alles werd bereikt voor slechts $ 20! Veel mensen zien bulkaankopen over het hoofd, maar met een beetje winkelen en creativiteit kun je van een stuk vlees als dit een maaltijd ter waarde van meer dan $ 100 maken.