Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Hete rookgal is gerookt Varkenskarbonades Recept



Bereid je voor op een sappig feest met deze heerlijke hickory-gerookte varkenskarbonades. Doordrenkt met de perfecte mix van Morton's tedere snelle, hickory-zout en donkerbruine suiker, deze zachte karbonades worden gemarineerd tot in de perfectie, badend in een vleugje ananassap en vervolgens langzaam gerookt tot rokerige zoete perfectie, waardoor u een bord hebt van onweerstaanbare smaken in elke hap.

Ingredients

5 eetlepels Morton's Tender Quick voor 5 pond karbonades

1 eetlepel + hickoryzout van Butcher Packer

Iets minder dan een ¼ kopje donkerbruine suiker

Preparation

Wrijf de karbonades in en doe ze in een plastic zak. (Ik gebruikte mijn Foodsaver) Instructies op Morton zeggen 4 – 6 uur voor het wrijven.

Na 4½ uur snijd je de zak open en voeg je een beetje ananassap (ik had geen appelcider meer) toe aan de karbonades en sluit je opnieuw. ** zie hieronder.

Laat ze nog ongeveer 45 minuten staan, verwijder dan de karbonades en spoel ze af.

Rook een uur lang in de Bradley bij 200°F.

Verhoog de temperatuur tot 225°F gedurende een ½ uur om het koken te voltooien,

Gebruik 3 appels bisquetten.

** Deze karbonades waren behoorlijk dun.

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now