Gerookt Varkenskarbonades Recept
Ik zal je laten zien hoe je varkenskarbonades kunt roken met slechts twee eenvoudige stappen die resulteren in sappige varkenskarbonades elke keer. Ik rook deze karbonades in de professionele elektrische roker van Bradley P10.
Ingredients
Varkenskoteletten
Recept voor Sunset Rum Glazuur:
1 eetl gehakte knoflook
2 Jiggers-sinaasappelsap (3 oz)
2 ¾ jiggers-rum (4 oz)
2 eetlepels chilisaus
2 eetlepels melasse
Preparation
Pekel de karbonades met 3,5 liter water, een kwart kopje bruine suiker en een half kopje koosjer zout. De karbonades zijn minimaal anderhalve centimeter dik. dep na het pekelen met keukenpapier.
Kruid de karbonades met de Jack Daniel's Pork Rub.
Gebruik esdoornhoutbisquetten en verwarm de Bradley-roker voor op 225ºFen breng gedurende het eerste halfuur rook aan.
Maak ondertussen een glazuur met deze ingrediënten: Sunset Rum Glaze Recept * 1 el gehakte knoflook * 2 jiggers sinaasappelsap (3 oz) * 2 ¾ jiggers rum (4 oz) * 2 el chilisaus * 2 el melasse
Glaceer de karbonades
Rook nog 10 minuten en draai ze dan om. Kook in totaal 2 uur en 15 minuten.
Recept van: Gordeldier Peper BBQ
Esdoorn
Hout
Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.
Shop Now