Gerookt Getrokken varkenskont Recept
Denk niet alleen aan sandwiches als we het hebben over gerookte getrokken varkenskont. Dit is een zeer veelzijdig vlees dat u kunt gebruiken om taco's, burrito's of omeletten te vullen. En het is nooit teveel. Het duurt een paar dagen in de koelkast en is vriesvriendelijk.
Ingredients
1 varkensbuikstuk (meestal 7-9 pond)
¼ kopje bruine suiker
3 eetl paprikapoeder
2 eetlepels zout
2 eetlepels gemalen zwarte peper
1 eetl droge mosterd
1 eetl knoflookpoeder
2 tl cayennepeper
2 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gemalen salie
Bradley Smaakbisquetten - Hickory, Esdoorn of Whiskey Eiken
Preparation
Maak de rub door de suiker en alle kruiden met elkaar te mengen. Wrijf het kruidenmengsel rijkelijk over het varkensgebraad.
Zet de roker op 225 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, esdoorn en whisky-eik) die prima werken.
Rook het varkensgebraad tot het een interne temperatuur van 205°F heeft bereikt. Dit kan tot 12 uur of langer duren, afhankelijk van de buitentemperatuur en of er ander voedsel in de roker zit.
Trek het varkensvlees in bosjes of slierten.
Dienen.
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now