Hickory Smoked Pepperoni Sticks Recipe

Hickory gerookt Pepperoni -sticks Recept



Het genezen van worstjes en vlees kan een ontmoedigende taak zijn, maar het is ongelooflijk de moeite waard. Bovendien is het eindresultaat werelden boven elk in de winkel gekochte product die u kunt vinden. Toegegeven, er zijn enkele technieken die u moet beheersen om veilig een kwaliteitsgehard vlees of worst te produceren. Maar met moderne technologie- en uithardingsproducten kan het verrassend eenvoudig zijn.

Pepperoni is een soort worst die traditioneel is gemaakt van fijn gestereerd gebunde varkensvlees en rundvlees dat licht wordt gerookt. Het is gevuld in dunne collageenbehuizing en haalt zijn karakteristieke rode kleur uit: Paprika & Cayenne, en de uithardingsreactie van natriumnitriet.

Ingredients

2 pond varkensschouder

0,84 kg rundvlees (ik gebruikte stoofvlees)

36 gram zout

3,2 G Uitharding #2

2,5 g dextrose 0,2%

4G suiker

8 gram paprika

3G cayennepeper

3 G-anijszaden

2 G venkelzaad

0,8 G Mondostart 2 M-cultuur

Preparation

Snijd varkensvlees en rundvlees in blokjes en maal het vervolgens fijn.

Weeg de resterende ingrediënten af en meng ze door elkaar.

Meng het vlees met het vlees tot alles goed gemengd is (2-3 minuten in een keukenmixer op lage snelheid zou voldoende moeten zijn).

Stop het in collageenomhulsels.

Fermenteren bij 21°C gedurende 72 uur, 85-90% luchtvochtigheid.

Koud roken gedurende 8 uur met hickorybisquetten.

Droog bij 54-6 0F, 80-85% luchtvochtigheid, gedurende 5-7 weken (droog totdat u een gewichtsverlies van 30% waarneemt).

Bewaren op een koele, droge plaats (minder dan 60°F).

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now