sliced spicy pork tenderloin and sriracha sauce bottle

Gerookte honing Sriracha Varkenshaas Recept



Zoete en kruidige mix in dit recept voor eenvoudige, maar gewaagde smaken. Als je het leuk vindt, bekijk dan pittige Boar Pepperoni, Spicy Caveman Clubs, Cajun -garnalen met pittige ranch of pittige gerookte getrokken kalkoenpoten.

Ingredients

1 Varkenshaasje

2 eetlepels sriracha hete saus

1 ½ eetl honing

½ theelepel zout

Bradley Smaakbisquetten – Hickory, Appel of Kers

Preparation

Meng in een kom de srirachasaus, honing en zout. Verdeel het geheel over de varkenshaas, zodat deze gelijkmatig bedekt is.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, appel of kers werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt, ongeveer 2 – 2,5 uur.

Snijd de ossenhaas in medaillons en serveer onmiddellijk.

Door Steve Cylka

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now