Smoked Hot Italian Sausage Recipe

Gerookt Hete Italiaanse worst ReceptIk besloot om dit gerookte hete Italiaanse worstrecept te maken voor de komende gameday. Mijn eerste poging in dit specifieke recept en het is een winnaar! Ik heb het aangepast uit het boek "Charcuterie" en ik gebruikte een nieuwe bron voor mijn omhulsels, omdat de laatste die ik gebruikte vreselijk moeilijk en teleurstellend waren. Ik vond deze omhulsels leuk, van Syracuse Casing Company. Het is een soort voorgesneden varkensomvangen en zijn super zacht, met een grote snap voor hen. Super eenvoudig om op de Sausage Stuffer -buis te komen, ook. Ik had echter een paar uitbarstingen. Deze omhulsels zijn een beetje teder dan de andere die ik heb gebruikt. Maar toen ik ze eenmaal zachter had behandeld, ging het goed.

Aangepast van "Charcuterie" door Ruhlman

Ingredients

2,2 kg varkensschouder zonder been, in blokjes

2 eetlepels koosjer zout

1½ Eetlepel kristalsuiker

2 eetlepels venkelzaad - geroosterd

1 eetlepel hele korianderzaadjes - geroosterd

3 eetlepels paprikapoeder – gewoon normaal, niet de hete variant

½ theelepel cayennepeper

1 eetl gedroogde oregano

4 eetlepels verse gehakte basilicumblaadjes

2 eetlepels hete rode pepervlokken

2 tl grofgemalen zwarte peper

3-4 Verse teentjes knoflook, fijngehakt

¾ kopje ijswater

¼ kopje rode wijnazijn - gekoeld

Preparation

Combineer alle ingrediënten behalve het water en de azijn en meng. Chill tot klaar om te malen (ik heb de mijne 30 minuten in de vriezer gezet).

Maal door de kleine dobbelsteen in een kom in ijs.

Voeg het water en de azijn toe aan het vlees en meng met een paddle-opzetstuk op Kitchenaid of een stevige lepel, totdat het mengsel een plakkerig uiterlijk krijgt en de vloeistoffen goed verdeeld zijn.

Bak een kleine portie en proef, pas indien nodig de smaak aan.

In omhulsels stoppen.

Genieten!