Sliced pork tenderloin and tangerine on cutting board

Gerookte harissa en mandarijn Varkenshaas Recept



Lean varkenshaas smaakt geweldig met een hit van kruiden en citrus. Harissa -pasta en mandarijnsap doen dat gewoon en het smaakt geweldig. Probeer Hawaiiaanse gevulde varkenshaas, esdoorn varkenshaas of spek gewikkelde varkenshaas gevuld met geroosterde rode paprika's voor andere smakelijke varkensvleesrecepten.

Ingredients

1 Varkenshaasje

1½ eetlepel harissapasta

2 eetlepels bruine suiker

1 theelepel knoflookpoeder

½ theelepel zout

1 Tresh-mandarijn

Bradley Smaakbisquetten - Hickory, Appel of Kers

Preparation

Meng in een kom de harissapasta met de bruine suiker, knoflookpoeder en zout. Verdeel het geheel over de varkenshaas, zodat deze gelijkmatig bedekt is.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, appel of kers werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt, ongeveer 2 - 2½ uur.

Snijd de ossenhaas in medaillons en knijp het mandarijnensap over het varkensvlees.

Serveer onmiddellijk.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now