Rubbed Ribs West Coast Style

Gerookt gewreven Ribs West Coast Style Recept



Deze sappige ribben zijn royaal gekruid met een heerlijke smaak die je smaakpapillen rechtstreeks naar de zonnige oevers van de westkust transporteert.

Ingredients

De rub:

3 Kaneelstokjes

90 ml bruine suiker

60 ml (¼ c) anijsster, venkel en peperkorrels

Het vlees en de saus:

2 plakken babyruggen (ca. 1,25 tot 1,5 kg of 2 1/2 tot 3 lbs)

125 ml teriyakisaus

De avond voordat u de ribben gaat bereiden, maalt u de rub-ingrediënten in een koffiemolen of keukenmachine en mengt u ze met bruine suiker.

Wrijf vervolgens de ribben in met de teriyakisaus en bestrijk ze met de rub.

Doe de ribben in een plastic zak en laat ze een nacht in de koelkast staan.

Haal de volgende dag de ribben uit de koelkast, dep ze in met de resterende rub en laat ze 25 tot 30 minuten staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op ongeveer 95°C tot 100°C (200°F tot 220°F).

Breng de ribben over naar de Bradley Smoker en kook ze met appelsmaakbisquetten ongeveer 4 uur.

Serveren:

Laat 5 tot 10 minuten staan voordat u het aansnijdt om te serveren.

Preparation

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now