Gerookte esdoorn gemarineerd Varkenshaas Recept
Smaakt zo goed als het eruit ziet en het duurt slechts 2 - 3 uur om je klaar te maken. Hoewel de meeste traditionele vlees voor rokers minimaal 6 uur nodig heeft, is varkenshaas klaar wanneer de interne temperatuur 160 F bereikt. Om er zeker van te zijn, heb je altijd een onmiddellijke thermometer bij de hand.
Ingredients
1 Varkenshaas, zilvervlies en vet verwijderd
Marinade:
4 teentjes knoflook - fijngehakt
2 eetlepels Dijon-mosterd
½ kopje ahornsiroop
1 theelepel zout
½ theelepel peper
1 eetlepel plantaardige olie
Preparation
Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar.
Doe de ingrediënten voor de ossenhaas en de marinade in een diepvrieszak en laat een nacht in de koelkast marineren.
Haal de ossenhaas uit de marinade.
Rook voor 2½ - 3 uur in een voorverwarmde roker op 225°F met esdoornbisquetten. Haal het uit de roker zodra een interne temperatuur van 160°F is bereikt.
Esdoorn
Hout
Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.
Shop Now