Smoked Maple German Sausage Recipe

Gerookt Maple Duitse worst Recept



Het gerookte Maple Duitse worstrecept wordt geweldig geserveerd in een koekenpan om van te genieten met aardappelen, champignons en uien.

Ze zijn ook heerlijk met eieren en pannenkoeken, met ahornsiroop.

Ingrediënten zijn voldoende voor twee (2) batches.

Ingredients

25 kg mager varkensvlees

4 kg mager rundvlees

225 ml (15 eetlepels) zout

45 ml (3 eetlepels) peper

Knoflookpoeder naar smaak

Preparation

Maal het varkensvlees en het rundvlees.

Meng het vlees goed door elkaar met de overige ingrediënten.

Vul het vleesmengsel in natuurlijke varkensdarmen.

Zorg ervoor dat de temperatuur om u heen tijdens dit proces zo laag mogelijk is.

Rookmethode:

Plaats worsten op rekken in de Bradley Smoker.

Met behulp van Maple-smaakbisquetten

Rook ongeveer 8 tot 10 uur met de klep wijd open.

De temperatuur moet tussen 60°C en 70°C (140°F tot 160°F) liggen.

Als je de in het recept genoemde hoeveelheden met elkaar hebt gemengd, zul je in twee batches moeten roken, waarbij je de helft van het recept in de koelkast laat staan terwijl je de eerste batch rookt.

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now