Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Gerookt Chorizo-beef uienbommen Recept



Veel mensen vragen zich misschien af ​​waarom we uien wilden vullen. De reden is omdat ze vlees doordringen met heerlijke smaken.

Ingredients

2 grote zoete uien - elk ongeveer 35 gram

½ pond chorizoworst in bulk

½ pond varkensworst in bulk

½ pond rundergehakt

1½ kopjes grof geraspte peper Jack-kaas

½ kopje droge broodkruimels

1 theelepel elk grof zout en zwarte peper

1 Groot ei - geslagen met een vork

18 Plakjes dun spek

Je favoriete barbecuesaus (optioneel)

Bradley Smaakbisquetten - Hickory

Preparation

Snijd de wortel- en stengeluiteinden van de uien. Snijd elke ui in de lengte doormidden en verwijder de papierachtige buitenhuid en eventuele onzuivere lagen. Verdeel de uien in lagen en houd de bijpassende paren bij elkaar. Bewaar van elke ui de drie grootste paren. Bewaar de overgebleven ui voor een ander gebruik.

Doe de chorizo, het varkensvlees, het rundvlees, de kaas, het paneermeel, het zout en de peper in een mengkom en roer alles goed door elkaar met een houten lepel. Meng het ei erdoor.

Zet de uienbommen in elkaar. Plaats twee bijpassende uienlagen op uw werkblad, met de ronde kant naar beneden. Maak een portie van het vleesmengsel (3 tot 4 ons, afhankelijk van de grootte van de ui) in één helft. Bestrijk met de bijpassende helft (het vlees moet de samengevoegde uienhelften vullen). Wikkel elke uienbom in drie plakjes spek en zet vast met tandenstokers. Herhaal dit totdat je zes uienbommen hebt.

Zet uw Bradley Smoker op en verwarm hem voor op 250°F. Ik rook de uienbommetjes graag met Hickory Flavour Bisquettes. Leg de uienbommen op de draadroosters.

Rook de uienbommen totdat het spek knapperig is en het midden van het vlees 160 ° F aangeeft op een vleesthermometer die direct kan worden afgelezen, ongeveer 1 tot 1½ uur. Bestrijk de uienbommen desgewenst de laatste 10 minuten met barbecuesaus. Verplaats de borden of een schaal.

Recept van: Steven Raichlen

Foto met dank aan Richard Dallett

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now