Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Gerookt Barbecue rib Sandwichrecept



Bak dit serieus indrukwekkende rookrecept uit bij je volgende buitenactiviteit! Dit praktische (zie: bon -less) RIB Sandwich Recept vinkt al uw vakjes aan en laat u smeken om meer.

Ingredients

1 Hele plak ribben

Barbecuesaus

Olijfolie

Zout

Peper

Knoflook poeder

Paprika

Blauwe agavesiroop

Donker bruine suiker

Briochebroodjes

Augurken

Ren uien

Optioneel:

Bisquetten van esdoornhout

Preparation

Verwijder het membraan op uw plaat en breng het op smaak met zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder.

Plaats de ribben in uw roker en rook ze gedurende ongeveer 3 uur op 250 ° F of 120 ° C. Optioneel: Gebruik esdoornbisquetten voor een extra rooksmaak.

Na 3 uur de plakken stevig omwikkelen met donkerbruine suiker en blauwe agavesiroop aan beide kanten met folie.

Leg de omwikkelde plakken nog eens 1,5 uur op de smoker op 150°C of 300°F.

Verwijder na 1,5 uur de folie en smeer de barbecuesaus erop voordat je ze weer 10 minuten op de smoker legt.

Laat de ribben nog eens 10 minuten rusten voordat u de botten verwijdert.

Serveer op een geroosterd briochebroodje met rode uien, augurken en meer barbecuesaus.

Recept van: Miguel kookt met vuur

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now