Gerookt Mojo varkensvlees Recept
Dit gerookte mojo -varkensrecept is het resultaat van de inspanning van een vriend. Een vriend van mij, die in de buurt van de sleutels woont, stopt op een kleine plaats die een Mojo Pork Sammich dient. Hij heeft aan het recept gewerkt om het te dupliceren en heeft een superrecept bedacht voor een geweldig gerecht.
Stapel in blokjes van een broodje op een broodje en dek af met de gewenste hoeveelheid mayo -mengsel. Serveer met favoriete kanten. Ik hoop dat je dit zo goed vindt als ik. Absoluut op mijn om opnieuw te doen, lijst. Genieten!
Ingredients
Eén Boston Butt van 7 pond
1 of 2 flessen commerciële mojo-saus
1 Fles chipotle-mayo
Knoflookteentjes (veel)
Kosjer of zeezout
Zwarte peper
Chilipoeder
Komijn
2 Verse limoenen
Preparation
Als je een bot in een stuk varkensvlees hebt, verwijder dan het bot en geef het aan de hond.
Na het uitbenen zou je 3-4 mooie stukken varkensvlees moeten hebben.
Laat een nacht marineren in de mojo-saus en het sap van 2 limoenen (optioneel voor de limoenen).
Bewaar de marinade nadat u het varkensvlees hebt verwijderd voor later gebruik.
Bestrijk het varkensvlees rondom met teentjes knoflook. Verpletter ze als je wilt.
Meng de droge ingrediënten in gelijke delen, behalve de komijn. Voeg ongeveer de helft van de hoeveelheid toe (ook optioneel).
Wrijf het varkensvlees in met de droge ingrediënten en laat het smelten terwijl je de smoker aan het opwarmen bent.
Zodra de roker stabiel is op uw favoriete temperatuur, plaatst u het varkensvlees op de bovenste planken. Een hogere temperatuur wordt aanbevolen omdat je slechts 4-5 uur op 175-180 graden kookt. Controleer regelmatig of het gaar is.
Pecannotenhout is een goede keuze voor de rooksmaak.
Zodra het vlees minstens 175ºC maar niet meer dan 185ºC heeft bereikt, haalt u het gedurende een uur uit de roker en de FTC.
Als je vloeistof toevoegt, gebruik dan wat verse mojo-saus.
Neem de resterende mojo-marinade en kook tot ½ ingekookt.
Laat het mengsel afkoelen en voeg een gelijke hoeveelheid chipotle mayonaise toe en klop tot een gladde massa.
Haal het varkensvlees uit de FTC en snijd het vlees in stukken van 1″ x 1″.
Stapel het vleesblokjes op een broodje en bestrijk het met de gewenste hoeveelheid mayonaisemengsel.
Serveer met je favoriete kanten.
Pecannoot
Hout
Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.
Shop Now