Pork and guacamole canapes on tray

Gerookt Varkensvlees en Guacamole Canapes ReceptVarkensvlees en avocado combineren in een voorgerecht met pittige, rokerige smaak. Dit recept is geweldig om te snacken op de patio, of om rond te gaan voor het diner. Voor een andere draai aan varkensvlees en guacamole, probeer Pork Carnitas met Tropical Guacamole.

Ingredients

1 Varkenshaasje

1 eetlepel chipotlepoeder

2 eetlepels bruine suiker

1 theelepel zout

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel paprikapoeder

½ theelepel komijn

¼ theelepel kaneel

3 pruim-/romatomaten, in plakjes gesneden

3 avocado's

1 limoen

1 Frans stokbrood, in plakjes van 1 inch gesneden

Verse koriander, garnering

Bradley Smaakbisquetten – Hickory, Appel of Kers

Preparation

Meng in een kom het chipotlepoeder, bruine suiker, zout, knoflook, paprikapoeder, komijn en kaneel. Wrijf de varkenshaas helemaal in, zodat deze gelijkmatig bedekt is.

2. Zet de roker op 275°F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (hickory, appel of kers werken prima).

3. Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt, ongeveer 2 – 2,5 uur. Laat 10 minuten rusten.

4. Snijd de ossenhaas in medaillons.

5. Maak guacamole door het vruchtvlees van de avocado's in een middelgrote kom te scheppen. Knijp het limoensap erin. Pureer met een vork of aardappelstamper tot een gladde en romige massa.

6. Stel de canapés samen door een plakje tomaat en ossenhaas op een plakje stokbrood te leggen. Strooi er wat guacamole op en garneer met een korianderblad.

Door Steve Cylka

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now