Kruidig gerookt Varkensribben
Hoe je pittige varkensribben maakt in een Bradley -roker. In deze aflevering van Smokin ’With Joe hebben we een speciale gast, Wade Bradley! Bekijk deze video om te leren hoe je een aantal heerlijke kruidige gerookte varkensribben kunt maken. Ze gebruiken het eenvoudigste recept!
Ingredients
Varkensribben
Voor de rub:
bruine suiker
Zout
Ppeper
Cayenne peper
Knoflook poeder
Uien poeder
Preparation
Bereid de ribben voor door het membraan eraf te halen.
Wrijf bruine suiker aan beide zijden van de ribben
Laat de suiker de ribben glanzen
Voeg zout toe
Voeg peper toe
Voeg cayennepeper toe
Voeg knoflook toe
Voeg uienpoeder toe
Wrijf het gelijkmatig in
Draai de ribben om en herhaal de stappen
Gebruik hickorybisquetten (gebruik 9) en rook deze in de Bradley P10 op kooktemperatuur. 240F gedurende 3 uur
Recept van: Somkin' met Joe
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now