How To Make Smoked Pork Tenderloin

Hoe je gerookt kunt maken Varkenshaas



Een geweldig recept dat gegarandeerd uw varkensvlees een speciale smaak geeft!

Ingredients

1 pond varkenshaas, zilvervlies verwijderd

¼ kopje bruine suiker

½ kopje appelsap

½ eetl zwarte peper

3 eetlepels van je favoriete droge rub

3 eetlepels honing

Tijm bladeren

Preparation

Bereid de marinade in een grote kom door de bruine suiker, het appelsap, de zwarte peper, de rub naar keuze, de opgewarmde honing, de tijmblaadjes en de zwarte peper toe te voegen.

Voeg het varkenshaasje toe aan de kom met de marinade en dek de kom af met plasticfolie.

Zet het in de koelkast en laat het ongeveer 3 uur marineren.

Stel de temperatuur van uw Bradley Smoker in op 107°C (225°F) en verwarm hem gedurende 15 minuten voor.

Doe de ossenhaas erin en rook hem ongeveer 2-3 uur, of tot hij een interne temperatuur van 63°C heeft bereikt. Voor dit recept kun je appelbisquetten gebruiken.

Haal het uit de roker en laat het ongeveer 5 minuten rusten voordat je het serveert.

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now