Best gerookt Getrokken Varkensvlees Recept
Bijna iedereen die een Smoker heeft, houdt ervan om pulled pork te maken. Daarom proberen we er speciaal voor pulled pork voor te zorgen dat je voldoende recepten hebt om uit te kiezen als je de receptensectie van de Bradley Smoker-website bezoekt.
Ingredients
Ongeveer 3 kg varkensbout
Voor pekel:
½ kopje melasse
350 G koosjer zout
6 kopjes water
Voor droog wrijven:
1 eetl knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 eetl paprikapoeder
1 eetl cayennepeper
½ theelepel gemalen anijszaad
1 theelepel gemalen venkelzaad
2 theelepel komijn
Preparation
Los zout en melasse op in water.
Dompel de varkenshaas onder in de pekel.
Dek de container af en plaats hem een nacht in de koelkast.
Haal het vlees na 12 uur pekelen uit de pekel en dep het droog.
Combineer de ingrediënten voor de droge rub in een kleine kom.
Wrijf gelijkmatig over de varkenskont.
Verwarm de roker met Bradley-hickorybisquetten tot 210 ° F en plaats de varkensbout in de roker.
Controleer na 6 uur op gaarheid. Als het vlees gemakkelijk uit elkaar scheurt als je er met een vork aan trekt, is het klaar!
Laat 1 uur rusten.
Trek het vlees uit elkaar met een vork en serveer!
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now