alt="Stuffed Yellow Pepper"

Gevuld Gerookte paprika - Met het recept van de restjes van het varkensvleesAls u op zoek bent naar een nieuw receptidee voor uw overgebleven getrokken varkensvlees, probeer dan dit gevulde gerookte pepersrecept in uw Bradley -roker. Ik denk dat je geniet van de gerookte smaak.

Ingredients

7-10 paprika's (ik gebruikte rood, oranje en geel)

3 Jalapenos, zonder zaadjes en fijngehakt

1 middelgrote ui, fijngehakt

3 kopjes gekookte witte rijst (kook de rijst niet te gaar, want deze kookt in de paprika's. Kook hem net voordat hij klaar is en hij zal uiteindelijk perfect zijn)

4-6 kopjes Pulled Pork (eerder gerookt in een Bradley Smoker)

1 kopje runderbouillon

3 grote eieren, geslagen (klaar voor omeletten)

1 kopje barbecuesaus

Preparation

Het eerste wat ik doe… bereid eerst alle ingrediënten voor. Snijd de uien en de jalapenos, kook de rijst, fruit de jalapenos en de uien met een eetlepel olijfolie.

Snijd de bovenkant van de paprika's af en zorg ervoor dat de steel eraan blijft zitten, zodat je deze als hoed kunt gebruiken. Ontpit de paprika’s en zet opzij.

Zodra de ingrediënten zijn bereid, voegt u het vlees, de rijst, de gebakken uien, de jalapenos, de runderbouillon en de kruiden (naar keuze) toe aan een grote kom en mengt u goed. Voeg de eieren toe aan het mengsel en meng goed.

Zet de paprika's op een Bradley Smoker Rack en begin met het toevoegen van het vulmengsel aan de paprika's.

"Bradley" De paprika's roken:

Zodra de roker een temperatuur van 220°F heeft bereikt en goed rookt, plaats je de rekken met paprika's en doppen op het rooster en laat je ze ongeveer 1 uur en 15 minuten roken en koken (of totdat ze de juiste malsheid hebben bereikt). Het mengsel in de paprika's moet een temperatuur van 160 ° F bereiken om ervoor te zorgen dat de eieren volledig gaar zijn.

Ik raad hickorybisquetten aan, maar andere smaken werken ook goed.

Samenvatting:

Meet de benodigde kopjes vlees, uien, jalapenos, paprika en rijst af.

Maak het mengsel volgens het bovenstaande recept.

Vul de paprika's en plaats ze op Bradley Smoker-rekken.

Rook de paprika's op 220 ° F gedurende ongeveer 75 minuten of tot ze zacht zijn en 160 graden in het midden.

Wanneer u de bovenkant van de paprika's afsnijdt, mag u deze niet te dun afsnijden, anders komt de steel los van de hoed.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now