Smoked Gummy Bear Brats

Gerookt Gummy Bear -bratsJa, je ogen spelen geen trucs op je. Dit is een recept voor gerookte gummybeer -brats. Toen ik mijn vriend vertelde wat ik van plan was, zei hij iets over het verliezen van mijn Flippin -geest !! Hij heeft misschien verschillende woorden gebruikt. Het ding dat dit hele idee verkocht, was een post die zei: "Ik heb kleine rokies en gehaktballetjes met druivengelei op hen gekregen!" Ik heb het idee aan mijn dochter gepresenteerd en zij verklaarde: oh hel ja, maak deze, pap! En hier is het. De kinderen moesten ze vanavond gewoon voor het avondeten hebben. Dus ik heb er 4 gegrild. Sorta eindigde met Zwitserse brats! Gaten in mijn brats in de vorm van gomachtige beren. Geweldige brat -smaak met zakken van zoetheid erin. Je kunt er ook wat bevriezen en later roken.

Ingredients

4 pond. Varkensgehakt

1 lb. Kalfsgehakt, Kip of Kalkoen

1/4 kopje broodkruimels

2 eieren

5 theelepels zout

1 kopje melk

1 1/2 theelepel witte peper

1/2 theelepel uienpoeder of 1 gehakte ui

1/2 theelepel foelie

1 eetl. speciaal vleesbindmiddel

1 kopje gummibeertjes

Preparation

Combineer alle ingrediënten behalve gummibeertjes en meng tot je een bind krijgt. Voeg vervolgens de gummibeertjes toe, meng voorzichtig, doe ze in natuurlijke darmen en maak er worstjes van.

Verwarm de roker voor op 250 graden. Doe de worst in de roker met behulp van de middelste rekken.

Rook met 4 pucks van je favoriete hout en laat in totaal twee uur koken.

Haal de roker uit de pan en laat hem enkele minuten rusten. Geniet dan.

Bewaar extra worsten in de koelkast of vries ze in voor later gebruik.

Extra informatie:

De totale rook-/kooktijd zou voldoende moeten zijn, maar als u van plan bent een interne temperatuurmeting te gebruiken, zijn de volgende aanbevolen temperaturen:

  • Rundvlees en varkensvlees: 152°F/160°F
  • Kip en Kalkoen: 160°F/165°F