alt=smoked cheddar chorizo burger

Gerookte cheddar Chorizo Burgers receptEr is ongeveer een Gazillion -manieren om je eigen hamburger te maken. Zelfs de manier waarop het is voorbereid, zijn er zoveel opties; Gegrilde, gerookte, gefrituurde hamburgers en de lijst gaat maar door. Voor mij persoonlijk, een hamburger is waar ik graag ga en probeer elke keer dat ik ze maak iets nieuws. Sommige experimenten zijn succesvoller dan andere, maar het hieronder recept is absoluut een van mijn nieuwe favoriete manieren om een ​​heerlijke zelfgemaakte hamburger te maken! Een gerookte Cheddar Chorizo ​​Burger is om voor te sterven. De kruiden van de chorizo ​​vermengden met de gladde smaak van cheddar en rookten voor die sappigheid en tederheid. Dit is een must voor iedereen die van hamburgers houdt!

Ingredients

2 pond vers chorizoworstvlees (omhulsels verwijderd)

1½ kopjes geraspte cheddarkaas

Preparation

Meng in een grote kom het chorizovlees met de geraspte cheddarkaas. Kneed het chorizomengsel met je handen tot de kaas door het vlees is gemengd.

Vorm van het chorizomengsel 4 – 5 burgers en plaats deze op rookrekken. Zorg ervoor dat de burgers elkaar niet raken.

Start de roker en gebruik Bradley-houtbisquetten naar keuze (hickory of whisky-eik werkt heel goed!). Breng uw Bradley-roker op een temperatuur van 250ºC.

Plaats de burgers in de roker en kook tot de interne temperatuur 165ºC bereikt.

Serveer op een burgerbroodje met toppings en kruiden naar keuze.

Door Steve Cylka

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now